By: azimah arshad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 10-Sep-2009 08:07 Email | Share | | Bookmark
my new home

[size=24]feel free to visit http://iemael.blogspot.com[/size]


Tuesday, 28-Jul-2009 03:39 Email | Share | | Bookmark
logico primo by grolier..

 
 
satu aktiviti yg cukup baik utk develope minda anak2 anda. memang tak rugi beli set ni. iman cukup suka dgn aktiviti ni, tinggal lg mama n abah yg tak larat nak layan dia bila selalu sgt nak buat aktiviti ni. bkn apa, aktiviti ni kita kena guide dia buat dgn btl. dia plak nak buat time mama n abah nak tgk berita...mana larat nak layan selalu..



Tuesday, 7-Jul-2009 01:35 Email | Share | | Bookmark
Introducing Afnan Hafiy bin Saiful Azim

 
 
 
Akhirnya dapat jugak kami jumpa org baru ni. iman terkulat2 tgk uncle azim n cik ah bwk baby. knp abg iman? mcm tak percaya ya? hehehe...
muka afnan btl2 duplicate muka mama dia. characteristic papa ada kat ujung2 kuku jer (ayat biasa aku bg kat hubby) kekeke... ok ler tu...mama yg penat prgnnt n melahirkan
mcm biasa kitorang lunch kat restoran kenny roger's roosters. iman lar yg paling seronok dpt jmp uncle azim. bila mama n cik ah shopping, abah yg kena tolak stroller afnan, azim dok layan iman. hehe...kena bertukar anak ler pulak. takleh imagine bila hero lg sorg ni lahir, n kitorang kuar mcm ni, mesti lg havoc!
to sara: harap2 friendship kita will last forever. bulan 12 ni kita pi trip mana2 nak?





Monday, 6-Jul-2009 23:43 Email | Share | | Bookmark
Selamat Pengantin Baru AWIN-WAN

 
 
Tarikh: 30 Mei 2009
Tempat: Kuala Kangsar:


Nak dijadikan cerita balik dr umah opah iman demam seminggu kena jangkitan kuman, dalam mulut dia penuh dgn ulser kecik2. taknak menyusu taknak makan. kesian sungguh...
berat badan dia turun 2kg time ni (jd 14kg). at last aku terpaksa bagi dia minum susu mgunakan syringe sket2...kira jenuh lar jgk. mujur time tuh cuti sekolah blh fokus btl2 kat dia. tp akibatnya semua planning aku nak berjalan time cuti sekolah haritu automatik cancel!! dpt ler pi jusco jer huhu...
mggu kedua cuti iman dah sihat tp hubby plak takde seminggu, ke johor bawak team ragbi. secara keseluruhannya kira aku tak cuti ler time cuti 2mggu haritu



Monday, 6-Jul-2009 03:07 Email | Share | | Bookmark
cerita lama 1: Trip ke Petrosains

 
 
alhamdulillah....dah kuat sket nak blogging semula. byk btl cerita yg tersimpan. so update sket2 lar ni yer...
awal tahun haritu kena jadi guru pengiring lawatan Kelab Sains ke Petrosains KLCC. mmg dr awal aku yg arrange trip ni, so walaupun time tuh dah pregnant n dah mula morning sickness, ku gagahkan diri jua utk setelkan misi ni. thanx so much to my hubby, Pn Nawed n Pn. Salina yg turut menjadi guru pengiring utk trip ni.

p/s to sara: jgn tak caya kelab sains aktif woo tahun ni keke...





[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net